Om oss

Stathelle Glass-Service AS

Fagkunnskap, kvalitet og avtalt pris

– din trygghet for leveranse og service

Stathelle Glass-service AS ble etablert i 1989, og er en lokal Mesterbedrift som tar jobber i Grenland for bedrift, næringsliv og offentlige tjenester, men har også mange oppdrag i hele fylket Vestfold og Telemark.

For oss er du som kunde viktigst – og dette gjør at vi har en stor fast kundekrets innen bedrift, offentlig og privat næringsliv. Vi har også i dag rammeavtale med alle Grenlandskommunene.

Med over 40 års erfaring, og dyktige fagarbeidere med topp kompetanse og mange gode referanser kan du som kunde være trygg på hva vi leverer.

Vi utfører alt innenfor glassfaget – til hus og hytter, innredning og interiør, eksteriør, nybygg og rehabilitering i tillegg til levering av vinduer, dører og aluminiumsprodukter.

Vi påtar oss også tømrerarbeid som montering/rehabilitering av dører og vinduer samt alle typer aluminiumsprodukter. Ved behov samarbeider vi også med andre håndverkere for større og mindre oppdrag og prosjekter.

Kontakt oss i dag og vi hjelper din bedrift med det du ønsker!

Vi kan også komme på gratis befaring og gi deg et prisoverslag.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle